Zondag 19 januari Vlaamse markt

Foto:

Op zondag 19 januari 2020 wordt in café ’t Vaartje aan de Vaartweg in Dongen-Vaart weer de traditionele Vlaamse markt gehouden.

De markt wordt verzorgd door maar liefst drie verenigingen. De volgende verenigingen zijn betrokken: buurtvereniging Ons Hoekske, carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers en biljartvereniging ’t Vaartje. De Vlaamse markt is een combinatie van een tweedehands markt en Vlaamse kermisachtige activiteiten. Hiernaast diverse andere activiteiten zoals een creatieve workshop. Ook het rad van avontuur zal weer draaien, waarbij er weer schitterende prijzen te winnen zijn.

Diverse verenigingen hebben weer veel mooie en waardevolle spullen verzameld, die voor een klein bedrag van de hand worden gedaan. Ook aan de inwendige mens is gedacht door de bekende broodjes bal en wok. Voorts is er een mooi binnen terras om er te genieten van een drankje. De markt is open vanaf 12.00 uur en sluit om 16.00 uur. Om 16.00 uur is ook de trekking van de grote winterloterij. De toegang is gratis.

Reacties