Olympia’60 huldigde jubilarissen

Foto:

Op de vrijwilligersavond in het thema 1001 nacht, werden de Olympianen gehuldigd die veel méér dan 1001 dag en nacht bij Olympia zijn geweest.

Vier personen werden gehuldigd vanwege hun 25-jarige lidmaatschap. Jurriën Bakelaar, René Vermeulen, Ran van Peer en Job Vermeulen kwam die eer toe. Echte Olympianen, met naast voetbal, grote betrokkenheid bij met name het voor de club zo belangrijke Weekendkamp. René is nog steeds de Haarlemmer olie bij Olympia’60 waar hij zorgt voor een nog betere teamspirit.

Harry de Wit en Cees Danyluk werden in het zonnetje gezet voor maar liefst veertig jaar lidmaatschap. Een lange periode waarin beiden zich onderscheiden hebben als zeer waardevolle Olympianen. Cees was na zijn actieve carrière leider van het tweede en de veteranen. En is altijd voor hand – en spandiensten in te zetten. Harry de Wit heeft vele jaren deel uitgemaakt van het bestuur waarin hij de financiële zaken op zich nam. En dat is een stevige taak. Daar deed hij ook nog eens de sponsoring even bij. Harry is nu nog steeds actief in de werkploeg, die de (nieuwe) accommodatie spic en span houdt.

Voor alle jubilarissen waren er van Rolf, die namens het bestuur sprak, mooie woorden, bloemen en een presentje. Van harte mannen. Graag zien we jullie zeker in dit jubileumjaar weer veel bij Olympia’60 !

Reacties