Power Of The 90s komt met Paul Elstak en DJ Jean naar Dongen

Foto: Q2Events

Op zaterdag 25 januari 2020 zal De Cammeleur in Dongen volledig in het teken staan van de jaren 90! De zaal zal dan omgebouwd worden tot één grote 90’s tempel, waar bezoekers zich wanen in een gezellige avondje terug in de goede ouwe tijd met hun favoriete muziek van toen. Bestel snel je tickets want op=op!

De organisatie zal deze avond tijdens Power Of The 90’s flink uitpakken met een spectaculair podium en haalt twee legendes uit de jaren 90 naar Dongen: Paul Elstak en DJ Jean!

Paul Elstak zit alweer ruim 25 jaar in het vak. Zijn legendarische hits ‘Rainbow In The Sky’ en ‘Luv U More’ worden tot de dag van vandaag nog steeds grijs gedraaid in kroegen en feesten. Ook DJ Jean mag niet ontbreken met zijn superhit ‘The Launch’. Dat wordt dus ouderwets knallen en uit je dak gaan met deze twee hoofdacts. Verder zal onder leiding van DJ Ramo de typische en foute 90’s hits tussendoor voorbij komen. Van de Spice Girls tot 2Unlimited en van Backsteet Boys tot de Vengaboys.

Meer dan 75% al verkocht!
Wil je hierbij zijn? Koop dan snel je kaarten want het gaat hard! Meer dan 75% van alle kaarten is nu al verkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.powerofthe90s.nl. Meer informatie vindt je op de website.

Reacties