DVVC stelt nieuwe hoofdtrainer voor tijdens de nieuwjaarsreceptie

Foto:

Er waren 16 koppels om het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie traditioneel sportief in te gooien. Zij allen gingen, onder toeziend oog van de meegekomen fans strijden om de wisselbeker bij het jaarlijkse darttoernooi.

Een koppel wist zich eigenlijk bij voorbaat al winnaar, dat nam echter niet weg dat ze toch alle ronden hun pijlen op het bord dienden te werpen. De niet darters vermaakten zichzelf door de darters van advies te dienen, en samen gezellig te kletsen, hapjes te verorberen en wat te drinken.

Nieuwjaarsspeech
Rond de klok van 21.00 uur had voorzitter Carla van Delft een kleine welkomstspeech met korte terugblik en leuk en gezellig nieuws in het verschiet. Ze blikte terug op de oprichting van de DVVC Talent Academie en vooruit op de daarvoor wederom komende selectie dagen op 2 zondagen in maart. Op de groei van jeugdleden die met de komst van de Academie gepaard ging en de groei van de senioren door het gloednieuwe Dames Veteranen team.  De nieuwe hoofdsponsor en de prachtige overkapping. Op de recente sportieve hoogtepunten als het kampioenschap van JO12 – JO19 en het G-team. Op het afgelopen DDOO toernooi waarbij de teams van DVVC zo goed uit de verf kwamen. Zo goed zelfs dat voor het eerst in de geschiedenis DVVC in de JO11 klasse heer en meester was doordat beide teams in de finale stonden en ook het leiderstoernooi eindelijk(!) van ONI gewonnen werd.

Walking Football
Een terugblik is mooi, vooruit kijken naar de dingen die op stapel staan en er vol voor gaan geeft ook veel energie. Zo is er de primeur in de omtrek door de oprichting van Walking Football bij DVVC die de komende weken van start gaat onder leiding van trainer/coach Jan Verheijen. Walking Football is voor 60plussers en zij zijn dan ook van harte welkom om op woensdagmorgen gezellig een uurtje in beweging te komen en te blijven. Niet alleen omdat bewegen gezond is maar zeker ook vanwege het sociale aspect en de onderlinge saamhorigheid.
Binnenkort zal onze oud trainer Jan van Gool een presentatie geven over Walking Football. (Houdt de berichtgeving hierover in de gaten!)

Van links naar rechts
Bovenste rij: Nieuwe hoofdtrainer Giovanni Henskens
Winnaars Damespoule darttoernooi: Sammy-Jo v Bragt & Stefanie Stevens
Winnaars Wisselbeker, voor 2e jaar op rij, darttoernooi: Randy Biemans & Martijn Verheijen.
Midden: 2e prijs darttoernooi: Mariska van Harssel & Raymond Paapen
Onderste rij: Winnaars verliezersronde: Kevin & Peter Zijlmans
2e in de verliezersronde; Roy vd Linden & Antoine v Delft.

Nieuwe hoofdtrainer
Inmiddels is wel algemeen bekend dat de huidige hoofdtrainer Suat Tasci, met wederzijds respect, aan het einde van dit seizoen, na 3 bevlogen jaren afscheid neemt. Dat houdt in dat er gedegen gezocht werd naar een nieuwe kandidaat. Diverse sollicitanten zijn daarvoor op bezoek geweest en donderdagavond laat is de beslissing genomen. Voor de nieuwe hoofdtrainer van DVVC is Dongen geen onbekend dorp hoewel hij een echte “Bosche Bol” is. Zijn actieve voetbalcarrière heeft hij op hoog niveau gespeeld. In de landelijke jeugd bij PSV en FC Den Bosch en in de 3e divisie o.a. bij v.v. Dongen. Op dit moment speelt hij nog bij de amateurs van FC Turnhout in België. Nu zijn actieve voetbalcarrière ten einde loopt heeft hij de ambitie om een mooie trainerscarrière op te starten. Als DVVC zijn wij verheugd dat hij juist hier aan deze loopbaan gaat beginnen.

Onze nieuwe hoofdtrainer: Giovanni Henskens, hartelijk welkom, wij wensen je heel veel succes toe bij DVVC. Voor eenieder, namens mijzelf en het bestuur van DVVC, een heel gezond, gezellig en sportief jaar gewenst. Voor nu: Nog een hele gezellige (dart)avond! Na de speech werden de nodige pijlen weer op de borden gericht en werden langzaamaan de finale strijders bekend.

In de verliezersronde streden Kevin Zijlmans en Peter Zijlmans tegenover Antoine van Delft en Roy van der Linden. Waarbij Kevin en Peter hun pijlen het meest gericht gooiden en daarmee Antoine en Roy achter zich lieten. Het koppel dat al vanaf de eerste worp zicht had op een ereplaatsje waren niettemin reuze in hun sas met de door hun gewonnen prijs. Sammy-Jo van Bragt en Stefanie Stevens vertegenwoordigde de damespoule en verwachten volgend jaar meer tegenstand! In de finale stonden uiteindelijk Randy Biemans en Martijn Verheijen tegenover Raymond Paapen en Mariska van Harssel. De laatst genoemde werden tweede en daarmee werden Randy en Martijn, evenals vorig jaar, wederom ‘gekroond’ tot dartkoppel van de nieuwjaarsreceptie De hoogste uitworp werd gegooid door Martijn Verheijen en deze was: 59.

Na de uitreiking van de beker en de prijzen ging het darten, onderling, weer gewoon verder. Er werd vrolijk gebabbeld, heerlijk gesnackt van de lekkere hapjes en vol vertrouwen geproost op het komende (voetbal)jaar. Voor iedereen een heel fijn, gezond, gelukkig en sportief 2020. Tot snel langs de lijn bij training of wedstrijd van een van de DVVC teams of gewoon gezellig in de kantine voor een warme kop koffie, thee of chocomel in deze winterse dagen en straks heerlijk buiten op het prachtig overdekte terras met een verkoelend drankje.

Reacties