Debby Klomp bij HSP Kring Dongen

Foto:

Donderdag 9 januari is de volgende bijeenkomst van HSP kring Dongen. Voor deze avond is Debby Klomp als gastspreker uitgenodigd.

De kring is een maandelijkse zelfregiegroep voor en door hooggevoeligen die is voortgekomen uit het HSP Café Dongen om zo samen te komen tot uitwisseling en leren van en met elkaar. Het is een groep waarvan de samenstelling per bijeenkomst anders kan zijn doordat iedereen gewoon zo (per keer) kan aansluiten. Het onderliggende zelfregie-format van de bijeenkomsten biedt gelijkwaardigheid, rust en veiligheid om echt te kunnen delen en luisteren naar elkaar en samen te verdiepen. Je bent bij deelname overigens niet verplicht om iets te delen, je mag ook alleen luisteren.

Als je hooggevoelig bent, dan voel je meer aan van je omgeving dan iemand die niet hooggevoelig is. Je neemt waar met al je zintuigen en verwerkt deze informatie op een dieper niveau, dit is wetenschappelijk aangetoond. Met je intuïtie voel je vaak goed stemmingen en energie aan, tegelijkertijd kan dit je erg moe maken. Op deze avond vertelt Debby (dochter, partner, moeder, therapeut) hoe zij met haar gevoeligheid in het dagelijks leven omgaat. Wat zijn haar kwetsbare kanten, haar uitdagingen en haar talenten.

Je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden (alleen consumpties zijn voor eigen rekening). Aanvangstijd is 19.15 uur.

Ben je geïnteresseerd dan ben je van harte welkom om aan te schuiven op donderdag 9 januari, locatie Eagle Shelter. Deze ontmoetingsplaats ligt aan het fietspad, dat de Sportlaan verbindt met de Hertog Janstraat (tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia). Er is op de Sportlaan volop parkeergelegenheid.

Reacties