DongenIce sluit dit weekend muzikaal af!

Foto: Sutedj(o) Fotografie

Inmiddels zit de 13e editie van DongenIce er bijna op. Drie weken lang hebben bezoekers uit Dongen en de regio kunnen genieten van een winterfeest met schaatsen, roetsjen en vele (muzikale) evenementen. Maar dit weekend is er ook nog genoeg te beleven!

S. Berende Timmerwerken BuitenGewoon Schaatsen
Het S. Berende Timmerwerken BuitenGewoon Schaatsen was een buitengewoon mooi succes. Daarom zaterdagochtend 4 januari van 10.00-12.00 uur nog een keer. Niet met een optreden deze keer, maar wel met iets lekkers te drinken in de winterhuiskamer. Bekijk ook de prachtige foto’s van Sutedjo Fotografie op www.dongenice.nl.

WIJmetAARTS Hollandse Avond
Zaterdagavond 4 januari is de tweede feestavond van DongenIce met de WIJmetAARTS Hollandse avond. Met optredens van artiesten Johnny G, John West en de Lawine Boys en de dj’s van Gotcha. De kaartjes voor deze avond zijn uitverkocht.

Van den Noort Smeltfeest met live muziek van CoverUp!
Op de laatste dag, 5 januari, starten we met peuter- en kleuterschaatsen met een laatste mogelijkheid om mascotte D’Ice een handje te schudden. Vanaf 12:00 uur mag iedereen op de baan.

En heb je geen kaartjes voor de feestavond van zaterdag? In de middag van 14:00 tot 18:00 uur is er gratis toegang tot het Van den Noort Smeltfeest met live muziek van de spectaculaire band CoverUp. Het kan heel druk worden, dus kom op tijd en vier dit feest met ons mee.

Deze band staat garant voor een mooie finale en is daarmee een waardige afsluiter van drie weken DongenIce! Om 18.00 uur moeten we dan toch écht DongenIce gaan sluiten.

We zien je nog graag verschijnen bij DongenIce. Check het weekendprogramma voor tijden en activiteiten op www.DongenIce.nl. Daar vind je ook foto’s van de afgelopen activiteiten. En volg ons op Facebook of Instagram. D’ice to meet you!

Reacties