Nieuwjaarsconcert Koninklijke Muziekvereniging Dongen

Foto:

Op 4 januari, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, wordt er in de theaterzaal van De Cammeleur een nieuwjaarsconcert georganiseerd door Koninklijke Muziekvereniging Dongen, aanvang 19.30 uur.

Alle muzikanten van deze muziekvereniging treden tijdens dit gratis toegankelijke concert voor u op. De presentatie van dit nieuwjaarsconcert is in handen van Gerard Jansen, hij introduceert de orkesten en muziekstukken bij u. Op deze avond wordt er ook aandacht besteed aan een achttal jubilarissen van de muziekvereniging.

Gestart wordt met het jeugdorkest onder leiding van dirigent Rolf Rombouts. Dit orkest wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met een popcombo, zang èn koor. Zij brengen alvast een voorproefje uit de kindervoorstelling “Paco’s Muzikale Wereldreis”, welke op 19 januari met twee voorstellingen in dezelfde theaterzaal gebracht gaan worden.

Na een korte pauze brengt het Middenorkest met dirigent Ad van Groesen muziekstukken uit het project “Musical for All”, wat op 28 maart aanstaande wordt uitgevoerd. Tijdens de pauze wordt het podium in gereedheid gebracht voor het harmonieorkest. Dirigent Sebastiaan Hettema van het harmonieorkest heeft een viertal stukken op de standaard staan. Al met al een zeer gevarieerde muzikale avond, gratis voor u gebracht. Een mooie start van het nieuwe jaar. Het bestuur en de muzikanten van Koninklijke Muziekvereniging Dongen wensen u een goed en gezond 2020 en nodigen u van harte uit voor dit traditionele nieuwjaarsconcert. Muziek maak je samen!

Reacties