Kaartverkoop sauwelavonden op zaterdag 21 december….OP=OP

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Op zaterdag 21 december kunnen sauwelliefhebbers vanaf 10.00 uuur terecht in de Cammeleur om kaartjes te bemachtigen voor een van de sauwelavonden, die gaan plaatsvinden op donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari.

Vanwege de enorme populariteit van de Dongense sauwelavonden heeft Stichting “de Peeënstekers” in goede samenwerking met de deelnemende Sauwelaars en de Cammeleur besloten om dit jaar drie sauwelavond te organiseren. De sauwelavonden zijn donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 en zaterdag 1 februari 2020. Hiermee speelt Stichting “de Peeënstekers” in op de enorme vraag om kaarten voor de sauwelavonden.

De derde avond die naast de gebruikelijke vrijdag- en zaterdagavond bijkomt is de donderdagavond. Deze avond heeft tevens een primeur.

Voor de donderdagavond worden uitsluitend kaarten verkocht met gegarandeerde zitplaatsen. Het Grand-Café zal op donderdagavond niet bij de grote zaal betrokken worden waardoor er geen staanplaatsen zijn. Hiermee wil Stichting “de Peeënstekers” de sauwelavonden mede toegankelijker maken voor oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn, maar die wel graag een avondje kletspraat willen horen.

Op de vrijdag- en zaterdagavond zijn er zowel zitplaatsen als staanplaatsen en zal het Grand-Café wel bij de grote zaal betrokken worden. Kaarten voor vrijdag- en zaterdagavond geven geen garantie op een zitplaats. Op de donderdag- en vrijdagavond zal er alleen een publieksprijs uitgereikt worden en zaterdag zullen weten wie zich “Oppersauwelaar 2020” mag noemen.

De deelnemers zijn:
• Bart van Kerkhof
• Trea van Kuijk
• Huub Holzken
• Ilona Panis
• Tom Mijnders
• Jelger Elzinga
• Peter Verharen
• Piet Wijnen

De kaartverkoop zal dit jaar niet verlopen via de vaste verkooppunten. De kaartverkoop wordt door Stichting “de Peeënstekers” gehouden op zaterdag 21 december, aanvang 10:00 uur in de Cammeleur. Er worden maximaal 4 kaarten per persoon verkocht ongeacht welke avond je het sauwelweekend wilt bezoeken. Kaarten kosten € 11,– per stuk

De voorkeur gaat uit naar pinnen. Indien dit niet mogelijk is, gelieve met gepast geld te betalen. OP=OP

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen