Dóór de tent van Dongenice met de Santa Night Run by Nadine op zaterdag 21 december

Foto:

Na de super leuke edities van afgelopen twee jaar, wederom een verbeterde editie van de  Santa Night Run by Nadine  voor 2019. Gezelligheid, muziek, kerstsfeer, bewegen en leuke prijzen voor de originaliteit en loterij!

Zoveel mogelijk mensen samen in beweging, wat een feest!! De opbrengsten van dit jaar zullen ten goede komen aan de Dongense jeugdraad en Stichting Arm in Arm. Dit zijn twee fantastische organisaties die zich al jaren lang inzetten binnen de gemeente Dongen.

Het programma start om 17.15u bij de Salamander en zal eindigen na de 6000mtr rond 19.45 met een gezellig drankje. Ben je niet in de gelegenheid mee te lopen? Geen probleem, iedereen is natuurlijk welkom om te kijken. De langere routes (3000m en de 6000m) gaan via een vernieuwde route richting het centrum van Dongen, waar we te gast zullen zijn in de tent van het bruisende Dongenice. Voor de jonge deelnemers onder ons is er een parcours van 600mtr gezellig verlicht en worden er luchtkussens geplaatst. De 3000m mag ook wandelend afgelegd worden. Dus loop met vrienden, je sportteam, collega of gezellig met de rest van de familie. Er is voor ieder wat wils…

Alle deelnemers krijgen bij aanvang een leuke goodiebag met vele nieuwe leuke items. Dankzij de vele sponsoren kan de organisatie de kosten van het inschrijven beperken.
Ook is er de mogelijkheid om samen met jouw bedrijf of sportteam mee te lopen! Wil jij je inschrijven, heb je interesse in een veilingitem of wil je meer info? Kijk dan op www.santanightrunbynadine.nl

Reacties