Vier dit jaar jouw kerstdagen bij Pukkemuk

Foto:

Vier dit jaar jouw kerstdagen bij Pukkemuk. Op 24 en 26 december kun je genieten van een heerlijke brunch of diner en daarnaast worden er voor alle kinderen de leukste activiteiten georganiseerd.

Kerstavond
Op kerstavond kun je genieten van een heerlijk diner, wat je zelf kunt samenstellen, bij Pukkemuk. Voor slechts €17,50 heb je entree en een heerlijk diner. Er wordt een tafel voor je gereserveerd en het eten wordt op jouw gewenste tijdstip aan tafel gebracht. Daarnaast komt ons animatie team met een magische wintershow. Geen interesse in het diner? Dan kun je natuurlijk ook gewoon komen om te spelen.

2e kerstdag
Op eerste kerstdag (25 december) zijn wij de hele dag gesloten. Maar 2e kerstdag zijn we natuurlijk geopend. Geniet deze dag van een brunch of een diner voor slechts €17,50 per persoon (incl. entree). Deze hele dag staat daarnaast ook nog in het thema van Frozen. Zing en dans mee op de leukste hits! Ook hierbij geldt dat als je niet geïnteresseerd bent in het diner of de brunch, dat je van harte welkom bent om te spelen!

Kerstvakantie
De rest van de kerstvakantie hebben wij bij Pukkemuk ook fantastische activiteiten gepland, zoals knutselen, dansen en wintershows. De decemberkalender is al bekend, en voor meer informatie surf je naar de website van Pukkemuk.

Zie hier de meest actuele december kalender van Pukkemuk: https://pukkemuk.nl/activiteiten-overzicht/

Reacties