De 13e editie van DongenIce gaat van start!

Foto: Tim van der Zouwen, Sutedjo Fotografie

Op het Wilhelminaplein is de afgelopen weken hard gewerkt zodat DongenIce vandaag weer van start kan gaan. Op vrijdag 13 december voor de dertiende keer!

Vanavond start DongenIce officieel. Vanaf 19.00 uur zijn bezoekers welkom voor een spectaculaire act van Gotcha, waarna iedereen vanaf 19.15 uur de schaatsen weer kan onderbinden. In de winterhuiskamer zorgt feestband BAM voor een muzikaal feestje. Zaterdag 14 december is het ook feest tijdens NILO’s All Stars Party, met de all stars Corry Konings en Anita en Esther van de Dolly Dots. Kaarten zijn nog verkrijgbaar à €15,- via www.DongenIce.nl.

Activiteiten
Elke zondagochtend is er peuter- en kleuter schaatsen. De hele baan is dan alleen voor de kleintjes. Maandag 16 december start het Rabobank Schoolschaatsen en ook de befaamde Floris’Hand Curlingcompetitie. Op 28 december kunnen kinderen laten zien hoe snel zij kunnen roetsjen tijdens De Tweede Jumbo RoetsjRace. De oudere jeugd kan zich prima vermaken tijdens het discoschaatsen en speciaal voor de oudere generatie is er het Fysio Attent Seniorenschaatsen. Op zaterdagochtend 21 december en 4 januari is het S. Berende Timmerwerken BuitenGewoon Schaatsen voor iedereen met een beperking. Je mag dan met hulpmiddelen het ijs op. En zaterdag 21 december komt als extraatje De Dorini’s optreden vanaf een uur of elf/half twaalf. We eindigen in de laatste week van de kerstvakantie DongenIce met de WIJmetAARTS Hollandse Avond (uitverkocht) en het Van den Noort Smeltfeest.

Kijk voor een volledig overzicht van het programma en tijden op www.DongenIce.nl of Facebook / Instagram. Op de website kun je je ook aanmelden als vrijwilliger als je 15 jaar of ouder bent en graag iets wil betekenen voor DongenIce.

DongenIce staat van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari 2020 18.00 uur op het Wilhelminaplein in Dongen om te schaatsen, roetsjen en genieten van de vele (muzikale) activiteiten op de schaatsbaan en in de gezellige winterhuiskamer. Marianne Buijs, bestuurslid Communicatie bij DongenIce, is blij dat het evenement ook dit jaar kan plaatsvinden: “DongenIce is haast gewoon geworden in Dongen, maar is niet vanzelfsprekend.”

De organisatie is de sponsors en vrijwilligers die het evenement dit jaar weer mogelijk maken dankbaar! Meer dan 200 vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om van het evenement een succes te maken. DongenIce wenst alle bezoekers, vrijwilligers en sponsors heel veel plezier tijdens de dertiende editie van DongenIce.
D’ice to meet you!

Foto’s: Tim van der Zouwen, Sutedjo Fotografie

Reacties