Kaartverkoop Veteranenbal 2020 gaat van start

Foto:

We zitten een maand na ‘de elfde van de elfde’ en dan gaat bij menig Dongenaar het carnavalshart harder gaan kloppen. Carnaval 2020 valt in het vierde weekend van februari, dus over ruim twee maanden is het al zo ver. Zo ook wat betreft het feest der feesten met carnaval; Het Veteranenbal georganiseerd door De Vereniging der Veteranen in de ‘De Cammeleur’. De online kaartverkoop start aanstaande vrijdag 13 december om 11.00 uur via www.decammeleur.nl.

Programma
We zijn aangeschoven bij twee heren van de organisatie Frie Aarts (voorzitter) en Werner van Weesenbeek (commissielid) om ons te laten informeren over dit evenement komend jaar. “Afgelopen jaar hebben we, na een jaar afwezigheid, weer ons veteranenbal kunnen houden op onze vertrouwde stek in een nieuw gebouw. Het was een groot succes!” vallen beide heren direct met de deur in huis. “Op zaterdag 22 februari 2020 gaan we er vanaf 20.30u weer een grandioos feest van maken ‘In Den Bruynen Kroegh’, oftewel De Cammeleur”, gaat de voorzitter verder. Van Weesenbeek vervolgt: “de gezellige kroegsfeer zal ook dit jaar worden gegarandeerd door de artiesten van BAM!. Om deze rasmuzikanten af en toe op adem te laten komen, krijgen zij dit jaar ondersteuning van DJ RoyoR. Samen zullen zij ervoor zorgen dat het publiek zich van begin tot eind thuis zullen voelen ‘In Den Bruynen Kroegh’.”

“De muzikale invulling van deze meezing-sensatie is weer in vertrouwde handen van onze vrienden van BAM!”, vertelt Van Weesenbeek gedreven. Hij neemt als lid van de ‘balcommissie’, zoals dat zo mooi heet in het jargon van de Veteranen, plaats in de creatieve denktank (samen met de heren van de techniek (AVEvent Supply) en muzikanten van Feestband BAM!) met onder andere de muziek en de aankleding in het pakket, zeg maar de totaalbeleving. “We gaan komend jaar van Het Veteranenbal een echte beleving maken, het is gewoon een uniek feest, we willen de bezoekers blijven verrassen”, sluit hij enthousiast af.

Procedure kaartverkoop
Voorzitter Aarts geeft een nadere toelichting op de procedure aangaande de kaartverkoop. “Ook dit jaar verloopt de kaartverkoop via het online ticketsysteem van De Cammeleur via www.decammeleur.nl. Verstandig is om vooraf alvast een account aan te maken, zodat men op vrijdag 13 december om 11.00 uur meteen de kaarten kunt bestellen”, sluit hij met een gouden tip af. De organisatie heeft verder besloten om een maximum van 4 kaarten per account te hanteren en zij hopen zo meer mensen de mogelijkheid te geven entreebewijzen te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts €12,50 per ticket heb je een avond live muziek tot 02.00 uur. Let op! Wees er snel bij, want op = op! Het belooft weer een mooie en feestelijke avond te worden, zoals we dat gewend zijn van de heren van de Vereniging der Veteranen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen