Traditionele Kerstconcerten Dongens Mannenkoor op 18 en 20 december 2019

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De traditionele Kerstconcerten van het Dongens Mannenkoor zijn dit jaar op 18 en 20 december.

Het concert van 18 december is in de Kapel van de Zusters Franciscanessen aan de Schoolstraat in Dongen en begint om 20.00 uur. Het concert van 20 december 2019 is in de Oude Kerk aan de Kerkstraat in Dongen en begint eveneens om 20.00 uur. Voor beide concerten geldt dat de entree gratis is, met een collecte na afloop.

Ook traditioneel is, dat het Dongens Mannenkoor tijdens de Kerstconcerten optreedt met een soliste. Ook dit jaar is het koor er weer in geslaagd om een soliste te vinden, die de moeite waard is, namelijk Emilie Wijers (alt). Zoals altijd staat het Dongens Mannenkoor onder leiding van dirigent Jan Terpstra en is de muzikale begeleiding in handen van pianist Erik van Soelen.

Het koor zingt een aantal nummers alleen, zoals (natuurlijk) ‘Stille Nacht’. Samen met soliste Emilie Wijers brengt het koor onder andere ‘Minuit Chretiens’ en ‘The Holy City’. Emilie Wijers zingt onder meer ‘Winter Wonderland’ en ‘The Christmas Song’. Daarnaast speelt Erik van Soelen enkele piano-solo’s. Naast zang en muziek van koor, soliste en pianist, mogen ook de bezoekers zelf meezingen met ‘Wij komen tezamen’ en ‘Midden in de Winternacht’.

Met dit bijzondere muzikale Kerstprogramma is het zeker de moeite waard om op woensdag 18 december a.s. of op vrijdag 20 december a.s. naar een van de Kerstconcerten van het Dongens Mannenkoor te komen. Graag tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen