Kaarten WIJmetAARTS Hollandse Avond vanaf vrijdag 22 november in de verkoop

Foto:

De laatste besloten feestavond van de 13e editie van DongenIce is de WIJmetAARTS Hollandse Avond op zaterdag 4 januari 2020. Dit wordt een avond met Nederlandse artiesten, die gaan zorgen voor de échte Hollandse gezelligheid.

De optredens zijn van de artiesten Johnny G, John West en de Lawine Boys. WIJmetAARTS maakt deze te gekke avond mogelijk! Voor de WIJmetAARTS Hollandse Avond is het nodig om kaarten te bestellen. Die gaan as vrijdag 22 november rond 10.00 uur in de verkoop via www.dongenice.nl.

Johnny Gold
Een feest is pas een feest als Johnny Gold is geweest! Al 28 jaar is beroepsentertainer Kees Verlee een graag geziene verschijning op diverse podia in het gehele land, als Johnny Gold. Hij is een van de meest toonaangevende feestacts in het feestcircuit door zijn vele cd singels waaronder ‘Porseleinen pony’!

John West
Nederlandse volkszanger John West timmert al jaren aan de weg in het Nederlandse circuit en schopte het in 2015 tot de finale van het SBS6 Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen”. Hij scoorde al vele hits waaronder de laatste single ‘Alles wat ik wil’ met Lange Frans. John West is een bekende Nederlandse zanger. In oktober 2007 kwam zijn eerste single ‘Weet wat je begint’ uit. In maart 2008 kwam de opvolger ‘Verliefdheid’ uit, die geschreven is door Kees Tel. Beide singles werden een hit.

Lawineboys
Al ruim 15 jaar reizen Koen en Addie door binnen- en buitenland met hits als: ‘Sex met die Kale’, ‘Joost’, ‘Als We Gaan’, ‘Zuipen’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Wat Zullen We Drinken’ en vele andere feestkneiters! Ze werden al 4 keer uitgeroepen tot Populairste Party Act van Nederland.

Kom samen met deze artiesten een mooi feestje bouwen en bestel je kaarten vanaf vrijdag 22 november as via www.dongenice.nl. D’ice to meet you!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen