Ben jij de nieuwe vrijwilliger van DongenIce? Meld je aan!

Foto: Sutedj(O) Fotografie

“De sfeer, de mensen, de gezelligheid. Ik vind het top”, zegt vrijwilliger Bas. “Het mooie van DongenIce vind ik dat je altijd wel bekenden tegenkomt”, aldus collega Gaby. En Leo zegt: “Het is heel dankbaar werk en je doet er veel mensen een plezier mee.”

Dit zijn enkele uitspraken van vrijwilligers die DongenIce tot een succes maken. Meer dan 180 Dongenaren doen vrijwilligerswerk voor DongenIce. Maar er zijn elke editie ook ruim 1.000 (!) diensten te vervullen. Er is voor iedereen wel wat te doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Hebben jouw kinderen of jij zelf ook zo’n plezier (gehad) met schaatsen en roetsjen en wil je dit doorgeven aan anderen? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wat mag je verwachten?
DongenIce kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Omdat we zo blij zijn met jouw hulp doen we ook van alles terug. Je komt terecht in een gezellige club met mensen. Het is dankbaar werk; je doet iets goeds voor Dongen.

Er wordt goed voor je gezorgd in de vorm van Dongenice kleding en voor de ‘kouwe kant’ warme truien en jassen. Na iedere dienst ontvang je een consumptiemunt en draai je meerdere diensten achter elkaar, dan krijg je een lekkere maaltijd. De diensten zijn over het algemeen circa 4 uur lang. Voor de roetsjbaan geldt dat als je bijvoorbeeld maar 2 uurtjes wil of kan, dat dat ook mogelijk is.

 

Op donderdag 12 december voorafgaand aan DongenIce is er een uitleg en gezellig samenzijn in de DongenIce tent met alle vrijwilligers, en ná DongenIce is er een goed verzorgd vrijwilligers uitje. Afgelopen jaar was er een speurtocht langs allerlei DongenIce sponsors met vragen en iets lekkers.

Speciale actie verenigingen
We hebben enkele vaste roetsjbaanvrijwilligers, maar toch elk jaar echt te weinig. Om de roetsjbaan dit jaar toch open te kunnen houden, hebben we een speciale actie voor verenigingen: Kom je met minimaal 3, maar nog liever, 4 personen (minimale bezetting roetsjbaan) in de leeftijd van 15+ dan ontvangt de vereniging €10,- per uur. Met een dienst van 4 uurtjes heb je samen een hoop gezelligheid en spek je de clubkas. Laat de kinderen roetsjen en meld je aan!

Ben je geïnspireerd geraakt om jouw steentje bij te dragen aan het succes van DongenIce? Meld je dan aan als vrijwilliger via [email protected] of www.dongenice.nl!

D’ice to meet you!

Foto’s: Sutedj(O) Fotografie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen