48e Grand Gala du Pee belooft een waar spektakel te worden

Foto: PaparAdzie

Met het geweldige Ellefdevandenelfde feest van afgelopen zaterdag is het carnavalsseizoen dan echt geopend

En dat betekent dat het eindelijk zo ver is… Op zaterdag 23 november vindt in de Boerefistschuur (Cammeleur) het 48e Grand Gala Du Pee plaats met maar liefst 11 deelnemers. En voor het Blér du Pee hebben zich ook nog eens 5 deelnemers aangemeld. Dat kan niet anders dan dat het een muzikale, maar vooral gezellige avond wordt!

Want………wie gaat er met die felbegeerde notenbalk aan de haal? Wie mag zichzelf een heel carnavalsseizoen de winnaar noemen van dat ene nieuwe Carnavalslied dat iedereen gaat meezingen? Of wie heeft de meest hilarische tekst op een bestaand lied van minimaal 11 jaar oud geschreven? En alle deelnemers gaan natuurlijk voor het altijd weer geweldige aandenken gesponsord door: Van Dongen Rioolreiniging en Ontstoppingsdienst en IPCON Ondernemend in Infra. Het kan niet anders dan dat alle Peeën en Peeërinnen daar bij zijn willen zijn.

Haal dus heel snel je kaarten bij DA Ingrid of Drukkerij Leijten. Voor slechts EUR 5 heb je een geweldige avond en kun je zeggen: “ik was erbij!”. Uiteraard is het ook nog mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen aan de deur.

We zien jullie dus allemaal graag met gesmeerde kelen op zaterdag 23 november 2019 in Boerefistschuur de Cammeleur. De zaal gaat om 19.30 uur open zodat we stipt om 20.00 uur kunnen beginnen.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen via [email protected]

Muzikale groeten, Commissie Grand Gala du Pee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen