DongenIce: NILO’s All Stars Party met Corry Konings en Just a little bit more

Foto:

De eerste feestavond van DongenIce is op zaterdag 14 december 2019. De kaartverkoop start vrijdag.

De eerste besloten feestavond van DongenIce is NILO’s All stars Party op zaterdag 14 december 2019. Dit is een mooi begin van de reeks evenementen van DongenIce. De line-up is super met Corry Konings en Just a little bit more (Esther en Anita van de Dolly Dots). Echte diva’s die komen glitteren op NILO’s All Stars Party.

Corry Konings
Muziek maken zit bij Corry in het bloed. Al jaren maakt ze de mooiste en leukste platen. Als zestienjarige kapster komt de Bredase Corry Konings onder de hoede van Pierre Kartner, die haar aan De Rekels koppelt. De derde single “Huilen Is voor Jou Te Laat” wordt in 1971 een enorme hit. Ook daarna, als soloartiest, blijft ze onverminderd populair. Ze wordt ook wel de koningin van het Nederlandse levenslied genoemd.

Just a little bit more
De Dolly Dots scoorden vele hits binnen en buiten Europa. Esther Oosterbeek en Anita Heilker blazen de populaire meidengroep uit de jaren 80 nieuw leven in. De twee dotjes gaan momenteel als duo door het leven onder de naam ‘Just a little bit more’. Dit was ook de grootste hit in Nederland van de Dots.

Dus op deze NILO’s All Stars Party gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer met deze all stars én de dj’s van Gotcha! Kom samen een mooi feestje bouwen en bestel je kaarten via www.dongenice.nl. De kaartverkoop start op vrijdag 8 november om 10:00uur.

D’ice to meet you!

Reacties