The Covernant met nieuwe bezetting live in Breda

Foto: @4dFotoNL

Aan het begin van dit jaar nam de Dongense metalband The Covernant in een ramvolle Gouden Leeuw afscheid van twee oudgedienden. Sindsdien heeft de band niet stil gezeten.

Solo gitarist Frits Rooijackers en zanger Tom Paulusse hebben de vrijgekomen plaatsen met verve ingevuld. Het toetreden van beide heren blijkt de band zeker niet slechter gemaakt te hebben. Sterker nog: vanaf de zomer doet The Covernant nog intensiever waar ze altijd al goed in waren. Het bouwen van een metalfeestje der herkenning

De hoogste tijd dus om vlak bij huis de kunsten te vertonen. Op vrijdag 15 november zal The Covernant te zien zijn in één van de gemoedelijkste concertzalen die Noord-Brabant rijk is: SoundDog in Breda. Verwacht een set vol metalen evergreens die iedereen direct mee kan brullen. Bands als Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth en Steel Panther gaan voorbij komen. Gebracht volgens het beproefde The Covernant concept: strak, energiek en met de nodige humor. Ken je klassiekers, want ze komen zeker voorbij. Om de avond een nog steviger karakter te geven, zullen de mannen van Embers of Oblivion hun old-school death metal de zaal in slingeren.

Je vindt Sound Dog aan de Oude Baan 8 in Breda. De entree bedraagt slechts € 2,00 en Embers of Oblivion zal om 21:00 uur starten.

Reacties