MvH Media wint voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award

Foto:

Dit jaar ontvangt online marketingbureau MvH Media voor de derde keer op rij de FD Gazelle Award.

Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De afgelopen twee jaar mocht MvH Media deze award al in ontvangst nemen en ook dit jaar behoort MvH Media tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. MvH Media ontvangt op dinsdag 5 november deze award tijdens de prijsuitreiking in Den Bosch en dingt daar nog mee naar verdere prijzen.

“Online marketing is constant in ontwikkeling. Voor elk bedrijf is een goede positionering online van belang voor het vinden van nieuwe klanten. Als bedrijf investeren we veel in ontwikkeling van nieuwe technieken om zo de best mogelijke resultaten voor onze klanten te behalen. Iedere dag werken we aan het vergroten van de (online) groei van andere organisaties. Deze derde nominatie is een mooie erkenning van onze eigen groei. Afgelopen jaar heeft verdere ontwikkeling, professionalisering en personele groei ervoor gezorgd dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen en de resultaten nog verder zijn geoptimaliseerd. Innovatie blijft belangrijk en door hier elke dag intensief mee bezig te zijn met het hele team, hebben we een trouwe en groeiende klantenportefeuille opgebouwd” aldus eigenaar Mark van Hattum.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de uitreiking worden tevens de snelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

In de afgelopen jaren is MvH Media, onder leiding van Mark van Hattum, uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het moderne kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team dagelijks bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denken de medewerkers mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Het behalen van online resultaat over de diverse online kanalen, zoekmachine marketing, social media, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en adverteren via de verschillende marketplaces en Amazon, staat altijd voorop. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Amazon (Advertising Sponsord Ads Accreditation), Google (Google Partner) als door Microsoft (Accredited Professional Bing ads) gecertificeerd als online marketingbureau.

In november trekt de redactie van het Financieele Dagblad het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. Uiteindelijk volgt er een slotevenement op 21 november 2019 waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

Reacties