Jola Mode sluit filiaal in Dongen

Foto:

De winkel van Jola Mode in de Tramstraat gaat sluiten. Volgens directeur Segeren onder meer een gevolg van het plaatselijk gevoerde vestigingsbeleid.

Jola Mode heeft een geschiedenis van 37 jaar in ons dorp maar voor het einde van 2019 gaat de deur op slot. “Het gaat prima met Jola” aldus directeur de heer Segeren. ” we hebben 83 filialen en openen nog steeds met regelmaat weer een nieuw filiaal. In Dongen is het een ander verhaal. De gemeente staat hier zaken als LIDL,  Action en van Cranenbroek toe om zich buiten het centrum te vestigen en dat gaat natuurlijk  ten koste van ‘de loop’ in het centrum zelf.”

“De winkels in het centrum krijgen het zo vanzelf moeilijker” vervolgt Segeren. “Voor ons betekent dit dat het niet meer rendabel is om de winkel in Dongen open te houden en dat vind ik een hele kwalijke zaak. Het  is dus niet zo dat het met Jola niet goed gaat, in dit geval is het naar mijn mening  duidelijk het  door de gemeente gevoerde beleid wat ervoor zorgt dat het steeds lastiger wordt voor een winkel in het centrum.”

Reacties