Je brood thuis bezorgd? Het kan weer… bij Bakkerij HIRA

Foto: Bart van Kerkhof

‘Ouderwets in een nieuw jasje’. Zo kun je de service wel noemen die Bakkerij HIRA aan de Oude Baan 2B vanaf deze week aanbiedt.

In vroeger tijden was het heel gebruikelijk dat de bakker zijn brood dagelijks bij de Dongenaren thuis bezorgde. En dat is precies wat Bakkerij HIRA nu ook gaat doen. Van dinsdag tot en met zondag worden bestellingen vanaf 15 euro gratis thuis bezorgd.

Op zondag zijn er diverse soorten vers gebakken Turks brood en andere lekkernijen. Van dinsdag tot en met zaterdag is het assortiment uitgebreid met Nederlandse ambachtelijke streekproducten, zoals het smakelijke adbijbrood. Het volledige assoritment van Bakkerij HIRA staat op de website www.bakkerijhira.nl

Het advies is om een dag tevoren te bestellen en dan zorgen wij ervoor dat het netjes thuis afgeleverd wordt. Bestellen voor bezorging op bepaalde tijden, bijvoorbeeld tussen 17.00 en 19.00 uur, is ook mogelijk. Voor bestellingen onder de 15 euro wordt € 2,50 bezorgkosten in rekening gebracht. Loop gerust eens binnen bij Bakkerij HIRA aan de Oude Baan 2B om de sfeer en de heerlijke producten te proeven.

Reacties