Firma van den Noort voelt zich verbonden met ‘Dongen 75 jaar bevrijd’

Foto: Bart van Kerkhof

In het eerste weekend van november is het exact 75 jaar geleden dat Dongen bevrijd werd van de Duitse bezetting. Dat wordt gevierd met een uitgebreid meerdaags programma. Een van de bedrijven die dit bevrijdingsweekend ondersteunt is het Dongense bedrijf Fa. van den Noort.

Onlangs was een delegatie van het comité ‘Dongen 75 jaar bevrijd’, bestaande uit  comité-voorzitter Rob Driessen en Maurice van Boxtel te gast bij van den Noort waar Driessen zijn waardering en dank uitsprak voor de bijdrage die van den Noort levert aan de herdenking van de bevrijding. De steun van van den Noort bestaat zowel uit het leveren van materialen als een financiële bijdrage.

“Het bevrijdingsjaar is voor van den Noort een speciaal jaar” aldus directielid Joyce van den Noort.”Het is immers ook het jaar waarin ons bedrijf werd opgericht. Ons 75 jarig jubileum hebben we al gevierd met relaties en op 15 september hebben we ons bedrijf ook een dag opengesteld voor belangstellenden. Toen dit  jubileum van de bevrijding op ons pad kwam, vonden we dat zo bijzonder dat we besloten hebben om daar ook de nodige ondersteuning aan te geven.

Voorzitter Rob Driessen bedankte Joyce namens het comité met een bloemetje voor deze support.

Bekijk HIER het volledige programma voor het bevrijdingsweekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen