Wisseling van de wacht bij D66

Foto: Mark van Rijen

Henriet Jespers is het nieuwe raadslid voor D66. Zij neemt de plaats in van Maarten Baijens die het raadswerk niet meer kon comb ineren met zijn werk bij de politie en om die reden ontslag indiende.
Gisteren werd Henriet officieel geïnstalleerd als raadslid en nam burgemeester Marina Starmans officieel afscheid van Maarten.

Door Bernadette Klerx

‘In maart 2018 ben je vol overgave begonnen met het raadswerk. We hebben je leren kennen als een rustig raadslid, dat zich goed verdiepte in de onderwerpen en zich gedegen voorbereidde. Je was niet snel van je stuk te brengen, ’zo typeerde de burgemeester het vertrekkende raadslid. ‘Je bent een geboren en getogen Dongenaar die zich graag inzet op het maatschappelijk vlak. Je hebt sinds kort een baan bij de politie en dat is echt jouw droombaan. Van volksvertegenwoordiger voor de gemeente Dongen, word je nu dienaar voor de gemeente Dongen.’

De burgemeester wenste Henriet Jespers vervolgens veel succes toe als raadslid. ‘Je draait al sinds maart mee als steunfractielid voor D66. Door jouw werkervaring ben je een vrouw van het beleid en van de praktijk. Ik wens je veel succes toe’.

Reacties