Deelnemers sauwelavonden 2020 bekend

Foto:

Op donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 staan de  populaire sauwelavonden op het programma in de Cammeleur. Dit jaar wordt er in Dongen voor de 56e keer gesauweld. De acht  deelnemende sauwelaars zijn inmiddels bekend.

Het deelnemersveld bestaat uit een flink aantal routiniers en twee zogenaamde ‘herintreders’. Volgens de reglementen is er plaats voor 8 sauwelaars en dat is precies het aantal dat zich opgegeven heeft vóór de deadline van 1 oktober. Eerder werd al bekend dat er komend seizoen drie sauwelavonden zijn zodat er voldoende mogelijkheden zijn voor het Dongens publiek om het sauwelweekend te bezoeken.

Titelverdediger is Bart van Kerkhof, de oppersauwelaar van 2018 en 2019, die ook bij de komende editie een poging gaat wagen de lachers op zijn  hand te krijgen. Erwin van Empel die bij de afgelopen editie eenmaal de publieksprijs mee naar huis nam, is ook weer present. Negenvoudig oppersauwelaar Tom Mijnders staat voor de zeventiende achtereenvolgende keer in de ton. Rob Verkooijen gaat voor zijn zestiende deelname. Ook kunnen de Dongense sauwelliefhebbers weer genieten van de ervaren Trea van Kuijk. Na een jaar afwezigheid kruipt Ilona Panis weer in de Dongense ton evenals Peter Verharen die terug is na een aantal jaren afwezigheid. Huub Holzken is voor de tweede keer van de partij.

Een prachtig en veelbelovend deelnemersveld.  Houd dongen.nieuws.nl in de gaten voor nieuws over de start van de kaartverkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen