Mevrouw Willemse winnaar van € 500,00 via 5-sterrenspecialist SDB Vloeren

Foto:

Deze week zijn de winnaars bekend gemaakt van de inmiddels traditionele € 500,00 retour actie. Hierbij maakten consumenten kans om € 500,00 retour te ontvangen op hun aankoop, mits deze gedaan was bij een officieel erkende 5-sterrenspecialist. De actie was een groot succes met een record aantal geregistreerde aankopen.

Aangezien het hoofdkantoor van 5-sterrenspecialist in Dongen is gevestigd en er nogal wat Dongense ondernemers het kwaliteitskeurmerk voeren, werd ook dit jaar een extra prijs gesteld in onze eigen gemeente. Gedurende twee maanden stroomden de registraties van de in Dongen aangesloten ondernemingen binnen. Deze week werd de winnaar bekend gemaakt: Mevrouw Willemse is de gelukkige die deze extra prijs mocht ontvangen. Zij heeft haar aankoop gedaan bij SDB Vloeren. Op de foto is te zien hoe eigenaar Stijn de Bie de symbolische cheque aan de winnares uitreikt.

Over 5-sterrenspecialist
“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”. Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Wilt u zeker weten dat u fijn wordt geholpen? Informeer dan bij een erkend 5-sterrenspecialst.

Wegens succes herhaald
Gezien het grote succes van de €500,- euro retour actie, wordt deze in de maanden december en januari herhaald. Via de site www.5sterrenspecialist.nl houden we u op de hoogte van de actie en kunt u alle deelnemende 5-sterrenspecialisten vinden.

Reacties