Drie avonden sauwelgenot in het Peeënrijk. Wie gaat er in de ton?

Foto:

Dit carnavalsseizoen organiseert Stichting de Peeënstekers weer een sauwelweekend wat zal plaatsvinden in de Cammeleur op donderdag 30 januari, vrijdagavond 31 januari en zaterdagavond 1 februari 2020.

Voor de jeugd is Peeënrijk GotTalent op zondag 2 februari 2020. Vanwege de enorme belangstelling en grote vraag naar kaarten zijn er afgelopen jaren veel mensen teleurgesteld omdat ze niet naar de sauwelavond konden. Daarom nu dit goede nieuws.

Stichting de Peeënstekers heeft in goed overleg met de sauwelaars en de Cammeleur besloten om een derde sauwelavond te organiseren. Op donderdag 30 januari kunt u komen genieten in de Cammeleur van de eerste sauwelavond. Stichting de Peeënstekers hoopt hiermee voldoende mogelijkheden te bieden voor het Dongens publiek om het sauwelweekend te bezoeken. Wanneer en waar de kaartverkoop start zal in latere berichtgeving worden vermeld.

Meedoen?
Houd je van gein en kletspraat te verkopen? Dan is het nu nog mogelijk om je te op geven om deel te nemen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen via René Broeders, [email protected]. De inschrijftermijn sluit 1 oktober (bij voldoende deelnemers).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen