Nederpopkoor Zonder Noten viert 12 ½ jarig jubileum met een “Rondje Nederland”

Foto:

Nederpopkoor Zonder Noten bestaat dit jaar 12 ½ jaar. Dit willen ze graag vieren met een verrassende jubileumshow op 12 oktober in de Cammeleur.

De dames van Nederpopkoor Zonder Noten nemen u mee op een muzikaal rondje door Nederland. Hiervoor hebben zij Nederlandstalige popmuziek in een geheel eigen jasje gestoken. U kunt een verrassende show verwachten met zang, muziek, dans en gastoptredens. Het koor staan onder leiding van Ralf van Dorst-Van der Sanden en wordt tijdens de show begeleid door een vierkoppige gelegenheidsband.

Nederpopkoor zonder Noten is in maart 2007 opgericht door een kleine groep vrouwen. Ze wilden graag zingen in een genre dat je niet zo snel ziet bij een koor, “Nederpop”. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot 20 leden. Ze treden regelmatig op en zijn een graag geziene gast op menig evenement. Zelf organiseren zij het korenfestival Popkor’n. Voor hun jubileumconcert hebben ze de zaken groots aangepakt. Ze laten graag aan u horen en zien wat ze in 12 ½ jaar hebben bereikt. Omdat de kaartverkoop voor de avond ontzettend snel ging, is besloten om ook een middagvoorstelling te geven op 12 oktober om 14.00 uur.

Kaarten kosten EUR 11 en zijn verkrijgbaar via www.decammeleur.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen