Werken op de gezelligste plek van Nederland

Foto:

De dagen beginnen al een beetje te korten…langzaamaan maakt ieder zich op voor de naderende herfst en in de verte doemen de feestdagen al voorzichtig op. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum is dat een beetje anders. Daar is men al enige maanden bezig met de voorbereidingen op de drukke kerstperiode. Een van de onderdelen die dit jaar groots aangepakt wordt, is het Tuincafé.

Van een plek om even uit te rusten onder het genot van een kopje koffie en een stuk gebak, heeft het AVRI Tuincafé zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig eetcafé met niet alleen een kop koffie met de overbekende Apfelstrudel maar daarnaast ook een uitgebreide lunchkaart.

Bianca van Oerle, die de dagelijkse leiding heeft over het AVRI Tuincafé, vertelt: . “Gedurende de afgelopen jaren is ons Tuincafé eigenlijk steeds een beetje groter geworden. We hebben al een aantal keren verbouwd en ons aanbod steeds verder uitgebreid. Deze keer pakken we het echter groots aan. De afgelopen twee maanden hebben we hard gewerkt aan ons Tuincafé. De professionele horecakeuken wordt groter, er komt een nieuwe toonbank en we krijgen extra zitplaatsen in het restaurant en op het terras.”

In totaal komen er zo’n 200 zitplaatsen bij AVRI’s Tuincafé. “Maar we blijven vanzelfsprekend zorgen voor de intieme en gezellige sfeer die AVRI’s Tuincafé kenmerkt” aldus Bianca. “En tijdens de kerstshow is het natuurlijk nog sfeervoller, dan is het echt de gezelligste plek van Nederland.”

“Het zal een drukke tijd worden en daarom hebben we gedurende deze periode dan ook extra medewerkers nodig” vertelt Bianca. “We hebben voor de periode van de kerstshow (half oktober tot en met december) ruimte voor nieuwe medewerkers in ons Tuincafé.” Iets voor jou? Solliciteren kan HIER

Reacties