Uw bedrijf in de glossy? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Foto:

In juni verscheen de achtste editie van de glossy 200% DONGEN. De reacties waren weer overweldigend en dat inspireert de makers natuurlijk om aan de slag te gaan met de volgende editie(s) van deze bijzondere magazines.

In december verschijnt de negende editie van deze glossy. Het wordt weer een prachteditie vol boeiende verhalen, aangrijpende interviews, fotoreportages, recepten… kortom weer een magazine met een 200% Dongens karakter. Met natuurlijk ook de mogelijkheid om een mooi plekje voor je bedrijf te reserveren.

De 200% glossy’s blijken echte bewaarexemplaren.  Voor adverteerders betekent dat eindelijk een mogelijkheid om te adverteren met blijvende waarde. En dat kan al vanaf 175,00 euro. Voor dat bedrag heb je namelijk al een advertentie van 1/6 pagina. In full color op mooi glossy papier en met een oplage van 12.000 exemplaren. Reserveer nu snel je plekje via [email protected] of bel Bart van Kerkhof op 06-36323131.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om wat groter uit te pakken. Een advertentie kan bv ook een kwart- een halve- of een hele pagina zijn. Of zelfs een dubbele pagina. Daarnaast is het mogelijk je bedrijf in een advertorial van meerdere pagina’s (4, 6 of 8) op een mooie aantrekkelijke manier te presenteren. Bij alle advertorials zijn een professionele redacteur en fotograaf inbegrepen. Meer weten? Wacht dan niet te lang en stuur een mail naar bovenstaand adres of bel naar Bart van Kerkhof.

Wist u dat er ook in de regio 200% glossy’s zijn. In december verschijnt ook de vierde editie van de glossy 200% ZUNDERT én de tweede editie van de 200% CUBAG (Chaam, Ulicoten, Baarle, Alphen en Galder). Natuurlijk zijn er ook doorplaatsingsmogelijkheden zodat uw advertentie of advertorial bij een nog groter publiek terecht komt.

Wilt u uw bedrijf eens op een bijzondere  manier presenteren met blijvende waarde|? Schroom dan niet en neem contact op. Wij nemen graag de moeglijkheden met u door.

 

Reacties