Zaterdag 14 september: Lifestyle event op Looiersplein

Foto:

Nog even en dan is het weer zover! Ook dit jaar hebben de enthousiaste dames van Het Bonte Schaep en Maxx Mode weer alle voorbereidingen getroffen om een geweldig mooi evenement weg te zetten. Zaterdag 14 september zal het Looiersplein weer bol staan van de laatste modetrends, heerlijke lekkernijen die geproefd kunnen worden en lifestyle! Dit jaar hebben ze extra uitgepakt en zal feestband BAM (in kleine bezetting) tussen de modeshows het publiek vermaken!

Modeshows, proeverijtjes, lifestyle en live muziek
Zaterdag 14 september zal er weer veel te beleven zijn op het Looiersplein. Er zullen modeshows te zien zijn waarin u op de hoogte wordt gebracht van de laatste modetrends. Tijdens de shows zullen er heerlijke lekkernijen voorbij komen waar u van kunt proeven en de lifestyle zaken zijn er om u te verrassen met mooie en leuke lifestyle ideeƫn. Tussen de shows kunt u genieten van de vrolijke noten van een aantal muzikanten van feestband BAM. Dit alles komt tot stand door de goede samenwerking van een groot aantal ondernemers in Dongen.

De tijden van de modeshows zijn om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. U zult prachtige herfstkleuren, mooie materialen en geweldig mooie prints voorbij zien komen. Een enorme diversiteit in de mode dit najaar! De dames vinden dat mode voor iedereen toegankelijk moet zijn en daarom wordt de kleding gepresenteerd door eigen modellen, mensen zoals jij en ik. Kom kijken en bedenk daarbij dat u nog een lekker hapje krijgt en dat u lekker langs de leuke stands van de lifestyle zaken kunt slenteren. Gegarandeerd dat uw middag een heerlijke belevenis is!

Deelnemende ondernemers
De deelnemende modezaken zijn dit jaar Het Bonte Schaep, Maxx Mode, Kameleon Mode, Peter van Rijen, De Zaak van Geert, Optiek Stassar, Bonelle en Van den Assum Optiek. De lekkernijen en proeverijen zult u aangeboden krijgen door Bonbons Enzo, DongensGenieten, Foodservice De Tramhalte en Kaasland Dongen. De deelnemende lifestyle zaken zijn DA Ingrid, Coco , Juwelier van Stokkom en beauty en nagelsalon Moniek Snoeren.

Ook zijn er een aantal ondernemers die dit evenement een warm hart toedragen en hun support geven in de vorm van aankleding van de catwalk, make-up en haarverzorging van de modellen en het verzorgen van de lunchpakketjes voor de modellen. Deze zaken zijn Chic bloematelier, De Bourgondiƫr, Kapsalon KnipmeKnap, Studio Radiance en E-style.

Natuurlijk gaan de dames ervan uit dat het weer hun goed gezind is en dat het zonnetje lekker schijnt maar ook als het weer wat minder is, gaat het event gewoon door. Alle deelnemers hopen op een goede opkomst want op zaterdag 14 september laten de Dongense ondernemers zien wat zij in huis hebben!

Reacties