Bovensteweg in Oosterhout weer in gebruik

Foto: Google Streetview

Vanaf maandagochtend is de Bovensteweg in Oosterhout weer klaar voor gebruik. De werkzaamheden aan de weg en tunnelbak zijn dan afgerond.

Eindelijk weer open
De werkzaamheden aan de Bovensteweg en de tunnelbak zijn  klaar. Vanaf vandaag kan het verkeer er weer gebruik van maken om de A27, Oosteind en Dongen te bereiken. Daarmee komt er weer een einde aan de ergernis over de slechte bereikbaarheid van Oosterhout. Maandag gaat de aannemer meteen verder vanaf de verkeerslichten bij de op- en afrit A27 met de bouw van het nieuwe viaduct over de A27, starten met de “kluifrotonde” en werken aan het nieuwe fietspad tussen Oosteind en Oosterhout.

Overlast voorbij?
Na de openstelling van de Bovensteweg rijdt het verkeer, met een tijdelijke maximumsnelheid van 50 km/h, op de vernieuwde rijstroken. Op het kruispunt met de op- en afrit van de A27 wordt het verkeer richting Oosteind/Dongen van de zuidelijke rijbaan naar de noordelijke rijbaan over het viaduct geleid. Zo kan de aannemer de weg naar het nieuwe viaduct gaan aanleggen. Op het kruispunt staat een tijdelijke verkeersregelinstallatie. Alle rijrichtingen zijn beschikbaar.

Reacties

article
110358
Vanaf maandagochtend is de Bovensteweg in Oosterhout weer klaar voor gebruik. De werkzaamheden aan de
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190909/bovensteweg-in-oosterhout-weer-in-gebruik/
2019-09-09T16:01:11+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/09/09160055/tunnelbak.jpg
Nieuws