Europapleinfestijn 2019 op zaterdag 28 september

Foto:

Op zaterdag 28 september 2019 is het weer landelijke BURENDAG. Ook de wijkraad West 1 wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Net als vorig jaar willen we dan een evenement voor de wijk organiseren.

De wijkraad West 1 is als stichting de basis achter Ontmoetingsruimte Europlus. De drijvende kracht hierin is Wim met nog heel veel andere vrijwilligers. Met name alle vrijwilligers in en voor de wijk worden op deze dag in het zonnetje gezet. Er wordt daarom omstreeks 12:00 uur door en voor vrijwilligers een lunch/brunch georganiseerd op het Europaplein in West 1. Wil je als buurtbewoner aanschuiven bij de lunch kun je je aanmelden bij de [email protected] en of bij Europlus Dunantstraat 28 5101 TJ Dongen. Voor vrijwilligers dus gratis en voor buurtbewoners tegen een kleine  bijdrage. (€ 7.50)

Gezien het belang van de vrijwilligers voor de mensen in de wijk heeft deze dag een speciaal karakter. VERBONDENHEID MET ELKAAR. Dit is de basis voor saamhorigheid in de wijk en zeker als buren.  De mogelijkheden waarmee mensen zich kunnen voegen bij alle activiteiten in en om Europlus in de wijk West 1 is een meerwaarde voor veel bewoners. De verbintenis en het belang voor mensen om niet eenzaam te hoeven zijn is de basis voor Europlus.

Naast deze lunch/brunch organiseert de wijkraad West 1 tegelijk een rommelmarkt. Dus heb jij nog spullen die je graag wilt verkopen zodat anderen hier nog plezier van kunnen hebben, kom dan op 28 september 2019 naar de rommelmarkt. Marktplaatsen zijn vrij, maar mocht je een kraam willen dan kan dit beperkt.  De wijkraad zal een aantal kramen plaatsen.  Dus wil jij graag een kraam dan moet je je even aanmelden hiervoor bij de wijkraad West 1 Dongen.

Voor de kleintjes zal er een springkussen zijn en onder het genot van een stukje muziek zal er een ontspannen sfeer zijn waarin we met elkaar gezellig samen kunnen zijn. Zet het in je agenda en kom naar het Europapleinfestijn 2019 op het Europaplein te Dongen. Rommelmarkt en speelactiviteiten zijn van 11:00 tot 16:00 uur.

Zorg dat je erbij bent!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen