Zaterdag 2 november bevrijdingsfeest in De Cammeleur

Foto:

Op zaterdag 2 november staat De Cammeleur in het teken van een feestavond ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid Dongen. Retro DJ Charley, Duchess of Swing, BB Bootleg en The Swing Shakers zorgen voor een onvergetelijk programma. Zorg dat je erbij bent, shop een leuke outfit en bestel je kaarten vanaf 1 september bij De Cammeleur!

Om 20.00 uur opent Retro DJ Charley het themafeest met muziek uit de oorlogsjaren. Met zijn platenbak, goudkleurige grammofoonhoorns en oude filmbeelden zorgt Charley meteen voor de sfeer van toen.

Top acts
Daarna zijn er optredens van Duchess of Swing en BB Bootleg. Duchess of Swing is de meest swingende All Ladies Big Band van Nederland en biedt een eerbetoon aan Glenn Miller. De instrumentale songs worden afgewisseld met de swingende stem van Moonlight Sisters en zangeres Carrie Kok.

Rosy, Marcy en Debsy vormen BB Bootleg en brengen de swing van toen met de beats van nu. Een knallende vintage music act die je niet snel zult vergeten! De zangeressen worden ook wel de ‘Andrew Sisters met ballen’ genoemd. DJ Charley sluit de avond spetterend af. Tip: Bedenk alvast welke schoenen je aan doet want de dansers van The Swing Shakers uit Tilburg nemen je namelijk mee naar de dansvloer.

Kaartverkoop
Kaartjes voor deze feestavond kosten 10 euro per stuk, inclusief 1 consumptie. Ze zijn vanaf 1 september 2019 te koop bij De Cammeleur en via www.decammeleur.nl.

Organisatie
In 2019 wordt de 75-jarige bevrijding van Dongen groots gevierd. De projectorganisatie bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale Oranjeverenigingen, de heemkundekringen, de vereniging militaire veteranen Dongen en gemeente Dongen.

Volg voor het laatste nieuws @bevrijdingdongen op Facebook.

Reacties