Geslaagde 11e editie zomeractiviteiten voor senioren

Foto: SWOD

In de vier weken voordat Dongen geel kleurde voor de Zomerspelen organiseren SWOD, KBO en SOBG vele activiteiten voor de senioren in onze gemeente. Dit jaar waren er maar liefst 26 zomeractiviteiten georganiseerd waar de senioren zich voor konden inschrijven. En daar is veel gebruik van gemaakt!

11 jaar geleden werden de eerste zomeractiviteiten in onze gemeente georganiseerd en werd er gestart met 12 activiteiten en 350 inschrijvingen. In de afgelopen jaren is zowel het aantal activiteiten als het aantal deelnemers flink toegenomen, en we mochten dit jaar zelfs ruim 1200 inschrijvingen noteren.

Door het grote aantal inschrijvingen konden alle activiteiten doorgaan. Bij verschillende activiteiten zijn er zelfs alternatieve data of tijden aangeboden vanwege de vele aanmeldingen. Gelukkig hoefde er op deze manier niemand teleurgesteld te worden.

We spraken mevrouw Bakx, 88 jaar, die ook dit jaar weer mee heeft gedaan aan vier activiteiten. Ze vond het heel leuk om er thuis even uit te zijn en samen dingen te ondernemen. Ze kon niet zeggen wat ze het leukste vond, maar het bezoek bij slagerij van Strien was wel heel erg geslaagd. Verder heeft ze meegedaan aan de jeu de boules, is ze verwend bij de high tea en heeft ze mee gedaan aan de afsluiting bij de Viersprong. Ze heeft beloofd mee te blijven doen zolang het kan!

De werkgroep kijkt terug op weer een heel geslaagde editie van de zomeractiviteiten en bedankt alle organisaties, vrijwilligers en deelnemers voor hun enthousiasme.

Reacties

article
109492
In de vier weken voordat Dongen geel kleurde voor de Zomerspelen organiseren SWOD, KBO en
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190807/geslaagde-11e-editie-zomeractiviteiten-voor-senioren/
2019-08-07T15:07:03+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/08/07150611/swod070801.jpg
Nieuws