IJzertijd-experience op IJzertijdboerderij Dongen

Foto: IJzertijdboerderij

Jongens en meisjes in de leeftijd van 9 jaar tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven voor een IJZERTIJD-EXPERIENCE. Deze zal plaats vinden in de laatste week van de grote vakantie op woensdag 14 augustus van 09.30 uur tot 16.00 uur op het erf van de IJzertijdboerderij Dongen. (Oude Oosterhoutsebaan 15)

Onder begeleiding van de vrijwilligers kunnen zij heel de dag het leven op een prehistorische IJzertijdboerderij meemaken. Ze leren hoe in de IJzertijd de bewoners leefden en ze kunnen actief deelnemen aan het leven op een boerderij. Vuur maken, ijzer smeden, prehistorisch koken, jacht en landbouw, vilten….het komt allemaal aan bod. En belangrijk: de jongeren gaan zelf aan de slag om de IJzertijd te ervaren en te beleven.

Let op je moet je wel van te voren opgeven, op de dag zelf je aanmelden is niet mogelijk. Kosten €12,50 per persoon. Zelf een lunchpakket en drankje meebrengen. Inschrijven kan door jouw naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar: [email protected]. Na inschrijving nemen wij contact op met jou.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen