Bassie Junioren Toernooi geopend

Foto:

Het Bassie Junioren Toernooi bij T.C. Bas Dongen is geopend! En wel voor de 43e keer. Dit jaar gaan we op wereldreis, met als eerste bestemming China.

Na een mooie toespraak van onze voorzitter Edward van er Meijden en de wethouder van ons mooie dorp René Jansen is het toernooi officieel geopend. Het was een enthousiaste en feestelijke opening, mede dankzij de heerlijke hapjes en drankjes.

Er wordt de hele week fanatiek getennist, maar naast de tenniswedstrijden is er nog veel meer te doen. Iedere dag staat in het thema van een bepaald land, waarbij allerlei bijbehorende activiteiten worden verzorgd en toepasselijke gerechten worden geserveerd. Zo worden er een wereldquiz, spelletjesavond en bonte avond georganiseerd.

Aanstaande zondag sluiten wij het toernooi af met de finaledag waarop de als laatste overgebleven tennissers strijden om de titel, gevolgd door de prijsuitreiking. Uiteraard is iedereen altijd van harte welkom om te komen kijken. Naast het tennisspektakel op de club worden er ook heerlijke hapjes geserveerd en is er genoeg te doen. Komt allen!

Reacties