43e editie Bassie Jeugdtennistoernooi

Foto:

Maandag 29 juli gaat het Bassie-jeugdtennistoernooi weer van start. Op het tennispark van T.C. Bas Dongen gaan dit jaar zo’n honderd jonge tennissers de sportieve strijd met elkaar aan.

Het fraaie tennispark van T.C. Bas Dongen is van 29 juli t/m 4 augustus het toneel van spannende tenniswedstrijden en gezellige nevenactiviteiten. Het door de KNLTB goedgekeurde Bassie toernooi biedt jonge tennissers van verschillende leeftijden en niveaus de mogelijkheid om elkaars krachten te meten.

Op de 12 tennisbanen van het park komen zo’n honderd tennissers van 6 t/m 17 jaar in actie. De jongste spelers nemen deel aan de Rood – Oranje – Groen wedstrijden. Tennissers vanaf 11 jaar spelen het Junioren toernooi dat meetelt voor de KNLTB jeugdranglijst.

Het Bassie toernooi beleeft dit jaar zijn 43e editie en draait deze keer rond het thema ‘Bassie gaat op Wereldreis’. Dit thema komt tot uitdrukking in de aankleding van het park, de avondmaaltijden en het avondprogramma dat elke dag om 19.30u begint.

Traditiegetrouw komen er weer een aantal tenniskampen. Tennissers uit verschillende delen van het land verblijven een week lang op de geïmproviseerde camping op het terrein van atletiekvereniging Atledo.

Een enthousiaste groep vrijwilligers staat klaar om alle deelnemers en hun begeleiders van hun natje en hun droogje te voorzien. Ook voor supporters en belangstellenden is er bij T.C. Bas Dongen altijd wat te eten en te drinken. De uitgebreide menukaart biedt volop keuze.

De website www.bassiejeugstoernooi.nl zal tijdens de toernooiweek regelmatig bijgewerkt worden met foto’s en meer of minder belangrijk nieuws. Ook op Instagram en Facebook is het Bassie toernooi te volgen.

Reacties