Voormalige cafe Achterberg wordt brasserie met speeltuin en buitenschoolse opvang

Foto:

Het voormalige café Achterberg aan de Sint Josephstraat 93 in Dongen heeft een nieuwe bestemming gekregen. Vanaf 10 juli heeft Kids-Time haar deuren geopend en vanaf volgend schooljaar start ook de Naschoolse opvang Monito’s Club.

Het is de tweede locatie voor Kids-Time, de afgelopen 4,5 jaar was Kids-Time gevestigd in Breda maar er moest een nieuwe locatie gevonden worden, wat nu gelukt is! Het bedrijf organiseert kinderfeestjes op locatie en heeft een gezellige brasserie waar pannenkoeken gegeten kunnen worden. Het pand is zo ingericht dat er een combinatie is ontstaan van binnen en buiten spelen +een comfortabele brasserie en terras voor de volwassenen. Het pand grenst direct aan park de Bergen en is ook via de achterzijde te bereiken. Het horecagedeelte en de speeltuin is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 09:30 tot 19:00 uur

Vanaf volgend schooljaar zal ook de naschoolse + vakantie opvang gaan starten, Monito’s Club. De opvang zal geopend zijn van maandag t/m vrijdag, naschool tot maximaal 19:30 uur.

Voor meer informatie over Kids-Time en Monito’s Club zie www.Kids-Time.nl. De nieuwe eigenaren hopen u binnenkort te mogen verwelkomen aan de Sint Josephstraat 93.

Reacties