WishFlowers maakt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen

Foto:

Dirks WishFlowers aan de Tramstraat 38 in Dongen gaat ruimte maken voor nieuwe ontwikkelingen. Om dit te kunnen realiseren wordt het bedrijf de komende tijd flink verbouwd. Reden genoeg voor een spectaculaire uitverkoop met kortingen tot 70% op alle producten behalve bloemen en planten.

Eigenaar Bart Dirks legt uit: “om er voor te zorgen dat we up-to-date blijven gaan we in ons bedrijf zelf een 3D studio bouwen speciaal voor het fotograferen van bloemen, afscheidsbloemen en wellicht in toekomst bruidsboeketten in 3D. Na ruim vier jaar van ontwikkeling zijn wij druk bezig met de laatste puntjes van de realisatie van dit nieuwe 3D online afscheidsbloemen concept wat uniek is in de wereld.”

3 D
Samen met enkele compagnons ontwikkelde Bart een landelijke professionele webshop met de mooiste afscheidsbloemen. Het bijzondere aan de website is dat er gebruik gemaakt wordt van een revolutionaire techniek waarmee afscheidsbloemen zodanig gefotografeerd worden dat ze in 3 D  getoond kunnen worden. “Op de site staan verschillende uitvaartkisten die 180 graden rondgedraaid kunnen worden en waarop de bezoeker zelf diverse rouwarrangementen kan plaatsen. Je kunt op die manier bekijken of de bloemen qua kleur en formaat van het rouwarrangement mooi passen bij een bepaalde kleur kist. Met deze techniek kun je je klanten een betere keuze laten maken, waardoor ze zeker tevreden zullen zijn met het eindresultaat.”

Landelijk
Inmiddels is Bart samen met zijn compagnons bezig met het opzetten van een landelijk netwerk van bloemisten, met ieder een eigen rayon, die gebruik maken van deze website. Ook uitvaartbedrijven mogen gebruik maken van de ongekende mogelijkheden die deze nieuwe techniek biedt. “Klanten die willen bestellen, kunnen kiezen uit meer dan 150 verschillende bloemstukken en vormen in diverse kleuren en stijlen, onderverdeeld in vier thema’s: klassiek, ingetogen, eigentijds en kleurrijk. De foto’s van het bloemwerk (150 arrangementen in totaal) spelen daarbij de belangrijkste rol.  Deze foto’s worden na de verbouwing van Dirks WishFlowers  gemaakt in een speciaal ingericht deel van de winkel in Dongen Bart: “Een klant neemt eigenlijk altijd op basis van de foto’s een beslissing. Daarom vinden wij het zo belangrijk om de 180 graden-view toe te voegen.”

Duurzaam
Dat Bart Dirks denkt aan de toekomst blijkt ook uit het feit dat ie volop bezig is met het fenomeen ‘Duurzaam bezorgen’. “Ik wil graag mijn producten met een elektrische bus gaan bezorgen. Eigenlijk ben ik daar al klaar voor maar dan heb ik natuurlijk wel een laadpaal nodig in de buurt van de winkel. Ik hoop daarvoor van harte op medewerking vanuit de gemeente Dongen.”


Uitverkoop
Voordat Bart er helemaal klaar voor is zal de winkel in Dongen dus een volledige metamorfose krijgen. “We hebben ruimte nodig en daarom houden we de komende tijd een uitverkoop. We heten eenieder van harte welkom in onze zaak om te profiteren van  hoge kortingen tot wel 70%.  En natuurlijk kunnen wij dan ook alvast laten zien wat wij met afscheidsbloemen in 3D al voor elkaar gekregen hebben.”

 

Reacties