Jumbo Dongen verruimt openingstijden: 7 dagen per week van 08.00 – 22.00 uur

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Advertorial Klanten van Jumbo Dongen aan de Mgr. Schaepmanlaan kunnen vanaf maandag 8 juli op alle dagen nog langer boodschappen doen dan ze al gewend waren. De winkel is vanaf die datum iedere dag van de week geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.

“De gemeente Dongen biedt de mogelijkheid al langer voor Retailers om in de avond uren langer open te zijn. We zijn blij dat wij onze klanten met deze verruimde openingstijden nog beter van dienst kunnen zijn”, licht de nieuwe bedrijfsleider Dennis Hoondert toe. “Bij Jumbo doen we alles om rekening te houden met de wensen van de klant. Het is daarom erg prettig dat klanten ook in de avond uren hun boodschappen rustig kunnen doen.”

Met het verruimen van de openingstijden biedt de heer Hoondert klanten die overdag werken de mogelijkheid om in de avonduren in alle rust de boodschappen te doen. “We hebben gemerkt dat de uitbreiding van de openingstijden naar 21.00 uur erg gewaardeerd wordt door onze klanten, die steeds meer gebruik maken van deze mogelijkheid. Nu gaan we nog een stapje verder in onze service en blijven we voortaan dagelijks tot 22.00 uur open.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen