Save the date: Zaterdag 2 november bevrijdingsfeestavond in De Cammeleur!

Foto:

Dit jaar viert Dongen 75 jaar vrijheid. Ter gelegenheid hiervan is er op zaterdag 2 november in De Cammeleur een feestavond geheel in stijl van de jaren 30-40!

Om 20.00 uur opent Retro DJ Charley het themafeest met muziek uit de oorlogsjaren. Met zijn platenbak, goudkleurige grammofoonhoorns en oude filmbeelden zorgt Charley meteen voor de sfeer van toen.

Top acts
Daarna zijn er optredens van Duchess of Swing en BB Bootleg. Duchess of Swing is de meest swingende All Ladies Big Band van Nederland en biedt een eerbetoon aan Glenn Miller. De instrumentale songs worden afgewisseld met de swingende stem van Moonlight Sisters en zangeres Carrie Kok. Rosy, Marcy en Debsy vormen BB Bootleg en brengen de swing van toen met de beats van nu. Een knallende vintage music act die je niet snel zult vergeten! De zangeressen worden ook wel de ‘Andrew Sisters met ballen’ genoemd. DJ Charley sluit de avond spetterend af.

Kaartverkoop
Zet zaterdag 2 november in je agenda en bedenk alvast een bijpassende outfit inclusief dansschoenen. De dansers van The Swing Shakers uit Tilburg zullen iedereen meenemen naar de dansvloer. Kaarten à 10 euro per stuk zijn vanaf 1 september 2019 te koop bij De Cammeleur! See you!

Organisatie
In 2019 wordt de 75-jarige bevrijding van Dongen groots gevierd. De projectorganisatie bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale Oranjeverenigingen, de heemkundekringen, de vereniging militaire veteranen Dongen en gemeente Dongen.

Volg voor het laatste nieuws Bevrijding Dongen op Facebook.

Reacties