Prachtig resultaat Rally Donge Vallei: 11.000 euro

Foto:

Afgelopen zondag, 23 juni, reden er 40 equipes mee met de Rally Donge Vallei. Dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de Lionsclub Donge Vallei. En zoals alles wat de Lions doen, deden ze dit ook ten bate van goede doelen.

Een recordbedrag, legt Sander Kock, penningmeester van de Lionsclub Donge Vallei en tevens een van de organisatoren van de rally, uit. We zijn er zelf een beetje stil van, zegt hij. Wat 3 jaar geleden als idee ontstond is nu al voor de tweede keer op rij een geweldig evenement waarbij plezier maken, genieten en inzamelen voor de goede doelen bovenaan staan.

Vorig jaar het debuut met een opbrengst van €7.500,= voor stichting Met je Hart Dongen. Dit jaar hebben de Lions zelfs 2 goede doelen blij kunnen maken. Voor stichting Air4Tieme een geldbedrag van €8.000,=. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam en wordt gebruikt om medicijnen te testen tegen de nog ongeneeslijke en chronische taaislijmziekte. Voor Stichting Met je Hart Dongen maar liefst 2 stamtafels. Hiermee kunnen zij 24 eenzame ouderen per maand een plek geven om diverse ontmoetingen te realiseren. Daarmee halen zij deze mensen uit een isolement. En hoe belangrijk dat is zien zij iedere maand weer. Er worden zelfs nieuwe vriendschappen gesloten. Een fantastisch initiatief dat wij op deze manier en met jullie hulp een “warm hart” toedragen.

“Zonder de hulp van alle sponsoren en natuurlijk de deelnemers was dit niet gelukt”, zegt Mylene Koeken-Segers, voorzitter van de organisatie. “Wij kunnen nog zoveel willen, maar wij hebben echt alle hulp nodig om een evenement van deze omvang zo succesvol te maken. Daarom wil ik nogmaals onze hartelijke dank naar hen uitspreken. Hopelijk zijn jullie er allemaal volgend jaar weer bij op zondag 21 juni.”

Joop van der Holst, een van de organisatoren, legt uit. “We zijn ons ervan bewust dat het dan vaderdag is, maar als ik zie hoeveel ouder-kind equipes wij dit jaar hadden en hoeveel ouders er meededen en ook de kinderen daarvan, zien wij hier geen probleem in. Sterker nog, hoe leuk is het om de partners en of kinderen ’s-avonds te mogen ontvangen bij de finish om met het hele gezin te borrelen en dineren?! Lijkt ons een perfect vaderdag-cadeau 😉 En omdat alle opbrengsten bestemd zijn voor het goede doel dragen we ook nog eens allemaal een steentje bij. Zo zie je maar weer, ook als je geen rallyrijder bent kun je aan het eind van de dag komen om te borrelen en te dineren in een gezellige omgeving.”

Voor een sfeerimpressie van dit jaar zullen er binnenkort foto’s op de website geplaatst worden en zullen er diverse berichten geplaatst worden op onze socials, Facebook en Instagram. Voor meer informatie over de rally en/of over sponsoring verwijzen wij u graag naar onze website www.rallydongevallei.nl of u kunt een mail sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen