Culinair genieten met Proef Dongen

Foto:

Vrijdagavond 28 juni vindt voor de derde keer ‘Proef Dongen’ plaats. De grootste culinaire zomerborrel van Dongen in Park Vredeoord. Dit jaar doen er 13 culinaire ondernemers mee. Het festijn duurt van  van 16.00 – 23.00 uur.

De formule is eenvoudig: je komt naar het park en je koopt daar munten. Vervolgens kun je gaan genieten van ‘uit eten’ in de buitenlucht bij 13 culinaire ondernemers. Er is voor elke smaak en elke grote of kleine trek wel een gerecht te vinden. De culinaire gerechten kosten 1, 2 of 3 munten (€ 2,50 per stuk) en kun je bij de 13 restaurants gaan uitkiezen. Ondertussen wordt er voor gezorgd dat de drankjes naar je toe worden gebracht. De gastheren en -vrouwen van Proef Dongen verzorgen de bediening op een ruim terras.

Kom met je buren, je clubgenoten, je familie, je vrijdagavond-borrelclub, je netwerkvrienden of je collega’s. Vorig jaar werd er ook druk geappt en gebeld: ‘Hé het is hier keigezellig! Kom ook ff mee-eten en -borrelen’.

Zoals gezegd: het culinaire evenement start  om 16.00 uur en duurt  tot 23.00 uur. Het  loont dit jaar zeker om vroeg te komen. Om te beginnen ontvangen de eerste 50 bezoekers een gratis feestelijke zomercocktail! En van 16.00 – 17.00 zal  DJ Chiel (van Lust Catering) Proef Dongen openen. Van 17.30 tot 19.30 uur kunt u genieten van ‘De Zingende Koffiekar’. Deze vijf ervaren zangers (Steven Ansems, Nico Mijnders, Ingrid van Gils, Petra van Loon en Leanne van Tilborg) brengen onder de slogan “Een vers bakske amusement” meerstemmige nummers op een kleinschalige en interactieve wijze. Tussen 20.00 uur en 20.30 uur brengt  de Braziliaanse Samba- en percussieband Juntos leven in de brouwerij. Daarna is het de beurt aan DJ Jim om een avond vol heerlijke, lounge-achtige muziek in het park te verzorgen.

De deelnemers van de 3e editie staan al weer helemaal in de startblokken. Daaronder de oude bekenden: Gasterij Den Hamse Bok, Eetcafé Janssen & Janssen, Café de Gouden Leeuw, Lust Catering, Vermeulen Catering, Spijs en IJs, Brasserie Winkk, Café De Salamander, Slagerij en Traiteur ’t Smaakhuys en barbecuekampioenen Smokin’ Suckers. Daarnaast zijn er dit jaar Elusive Events, een nieuw merk van Kookstudio ’t Veurhuis en nemen dit jaar ook Eetcafé ’t Karrewiel en Café de Viersprong deel.

De organisatie is er  klaar voor en het weer werkt ook bijzonder goed mee. Ideale omstandigheden om de zomer te vieren en te proosten het leven. Ontmoet elkaar bij Proef Dongen

Wat: Proef Dongen, de grootste culinaire zomerborrel van Dongen
Wanneer: Op vrijdag 28 juni van 16.00 – 23.00 uur in Park Vredeoord
Waar: In Park Vredeoord

Reacties