Tintelbelle speelt jubileumvoorstelling PAN

Foto:

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni speelt theaterschool Tintelbelle in theater de Bussel te Oosterhout de jubileumvoorstelling PAN.

Alle groepen doen mee, vanaf de kleuters tot de volwassen musicalgroep. Speciale effecten en een groot aantal fantastische zangers waaronder musicalactrice Judith Koch en free-lance acteur Ralph Boers zorgen voor een zeer professionele voorstelling .

Theaterschool Tintelbelle bestaat in 2019 5 jaar en is een fijne plek voor jong en oud waar iedereen zich vrij en creatief kan uiten in zang, dans en spel. De afgelopen jaren heeft Tintelbelle met telkens eigen bewerkingen of zelf geschreven stukken iedereen verbaasd en meegevoerd op een prachtige muzikale en theatrale reis. Speciaal voor de viering van het eerste lustrum werd een nieuw script geschreven naar aanleiding van de film Pan (2015). De naam Tintelbelle is afgeleid van het elfje Tinkerbell dat iedereen laat vliegen, ook al dacht je dat je dat niet kon, en daarmee is met deze jubileumvoorstelling de cirkel rond.

In dit avontuur leer je Peter kennen voor hij Peter Pan werd. de baby die werd afgegeven bij de nonnen van het weeshuis, en opgroeit in armoede. Onderdrukt en bespot door de nonnen voelt Peter zich eenzaam en verlaten. Dan ontdekt hij samen met zijn beste vriendin Roos een geheime schatkamer waar hij een brief van zijn moeder vindt. Peter wil er na het lezen van zijn moeders brief koste wat kost achter komen waar hij vandaan komt. Ontvoerd door piraten, ontmoet hij indianen, elfen en zeemeerminnen, en samen met Haak en Tiger Lily blijft hij zoeken naar zijn moeder. maar wordt dit een zoektocht naar haar of naar zichzelf?

Tickets zijn te bestellen bij theater de Bussel of los te kopen aan de balie aldaar. De kosten zijn € 11, pauze drankje inbegrepen. Voorstellingen om 13.00 uur en 16.00 uur op beide dagen! Zorg dat u het niet mist, er zijn nog maar enkele tickets te koop!

Reacties