Gemeentelijke oorkonde voor Giel van Laarhoven

Afgelopen weekend vond de negenendertigste editie van het dorpsfeest in Klein Dongen- Vaart plaats op het terrein achter sporthal De Gaasjes. Zondagmiddag bracht burgemeester Marina Starmans een bezoek. Zij verraste Giel van Laarhoven, die al bijna 40 jaar in de organisatie van dit evenement zit, met een Gemeentelijke Oorkonde.

Het Vaarts Dorpsfeest was weer van begin tot het einde gezellig, uitbundig en vooral tijdens de spelletjesmiddag op zondag, erg warm. Naast de gebruikelijk sportieve onderdelen was er zaterdag ruimte voor een gezellige feestavond en zondag voor een afsluitende barbecue.

Zoals gezegd kreeg het feest op zondagmiddag een extra feestelijk tintje door de uitreiking door Burgemeester Marina Starmans- zelf inwoner van Dongen-Vaart-van de gemeentelijke oorkonde aan Giel van Laarhoven. Hij is al 40 jaar een grote inspiratiebron voor het feest. Naast werkzaamheden voor het dorpsfeest is Giel sinds 1985 ook organisator van de jaarlijkse Tractorbehendigheidswedstrijd rond Koningsdag. De gemeentelijke oorkonde meer dan waard.

Bekijk foto’s van de uitreiking en een sfeerreportage van de sportive activiteiten zondagmiddag in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen