12e Duckers Parade Dongen op zondag 30 juni

Foto:

Jazeker, inmiddels alweer de twaalfde Duckers Parade Dongen staat voor de deur. Aanstaande zondag 30 juni zullen een 12-tal bands uit heel Brabant neerstrijken in het parkje aan de Julianastraat nabij Café – Zalencentrum de Viersprong.

Zij zullen die dag hun beste muzikale beentje weer voor gaan zetten. Als start zal de traditionele brunch voor buurtbewoners en deelnemers ook dit jaar weer worden voortgezet. Tijdens deze brunch zal er een optreden verzorgd worden door zanger Jeffrey Kools en de Duckers zelf. Een mooie start dus. Toch zeker als het zonnetje ons mee wil helpen. En tot nu toe zijn de weersverwachtingen prima. Alle reden dus om een dag vol gezelligheid samen te starten ! Café Zalencentrum de Viersprong heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Zoals altijd zullen er rondom de blaaskapellen die aanwezig zijn nog wat andere activiteiten gepland staan. Dit jaar hebben we gekozen voor het voor iedereen toegankelijke “Kop van Jut gecombineerd met Mysterie Darten” Je hoeft geen geoefend of professioneel darter of grote krachtpatser te zijn om kans te maken op een mooie prijs, Door de mysterieuze formule die erachter zit maakt iedereen evenveel kans. Jong, oud, groot, klein, enz.. .. Kom een kijkje nemen zondag en waag zeker een poging.

Ook aan onze jongste bezoekers is weer gedacht. Voor de kinderen is er namelijk een springkussen en een stand waar ze zich kunnen laten schminken. Dit jaar hebben we voor een knussere opstelling van de podia gekozen die centraal opgesteld zijn. De bands verzorgen wisselend vanaf de twee podia hun optreden. Het publiek kan hiervan genieten vanuit het midden. Hierop zullen de bands vanaf 13.00 uur te zien en te horen zijn. Ze maken allemaal weer kans op het onder de aanwezige te verloten gratis vat bier Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door zalencentrum de Viersprong zodat niemand iets te kort hoeft te komen. Gezelligheid gegarandeerd dus! Als afsluiting staat dit jaar coverband Up & Running gepland die tot 21.00 uur een optreden zal verzorgen. Namens feestkapel de Duckers zien we jullie graag op zondag 30 juni in het park. Als altijd onder het motto: “Beleef het mee, tijdens de DeePeeDee!”

Reacties