VV Dongen blij met Osman Erbas als hoofdtrainer van Dongen 1

Foto: Facebook Osman Erbas

VV Dongen heeft met Osman Erbas overeenstemming bereikt om met ingang van komend seizoen hoofdtrainer te worden van Dongen 1. De 44 jarige Osman tekent voor 1 jaar bij de derde divisionist.

Osman is geen onbekende van VV Dongen. Osman sloot zijn actieve voetbalcarrière af bij deze club na een zeer succesvolle periode met een hecht team, waar VV Dongen goede herinneringen aan beleeft. Geen onbekende dus die de cultuur van de club kent en die het trouwe publiek, dat hem altijd heeft gesteund, een fijne zondagmiddag wil bezorgen.

Na een periode als assistent trainer van Dongen 1 heeft Osman ervaring als hoofdtrainer opgedaan bij The Gunners, Groen-Wit en dorpsclub  VV Bavel. Wim IJpelaar, Hoofd technische zaken a.i.: “Al tijdens het eerste gesprek met Osman werd ons duidelijk dat hij de juiste man voor ons is, die een elftal met veel nieuwe gezichten tot een collectief kan maken. Osman kent de clubcultuur, en samen met hem en velen die hem een warm hart toedragen, zien we vol vertrouwen de toekomst tegemoet”

Osman Erbas:” Ik koester fijne herinneringen aan de tijd dat ik bij Dongen heb gespeeld en getraind. Dongen is een grote familie en daar heb ik mij altijd een onderdeel van gevoeld. Ook in de periode dat ik voor andere clubs heb gewerkt heb ik de club op de voet gevolgd en regelmatig contact gehad met de clubmensen. Ik heb dan ook altijd de overtuiging gehad dat ik ooit terug zou keren. Dat ik nu hoofdtrainer mag worden van mijn cluppie ervaar ik dan ook als een grote eer. Ik heb er enorm veel zin in om het publiek, de clubmensen, selectie en iedereen die Dongen een warm hart toedraagt op korte termijn te zien”.

VV Dongen heeft er veel vertrouwen in dat Osman erin slaagt om met Dongen 1, dat op veel posities zal zijn gewijzigd ten opzichte van afgelopen seizoen, weer succesvol mee te doen in de derde divisie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen