Dongense Isabelle Murg met cabaretvoorstelling voor moeders in De Cammeleur

Foto:

Voor moeders van jonge gezinnen staat op zaterdagavond 22 juni een dolkomische avond in De Cammeleur gepland mét Dongense roots! De Dongense Isabelle Murg-van Gelderen staat dan met twee collega cabaretiers als ‘De Banditaas’ op de planken met de komische muzikale cabaretvoorstelling “ScherMUTSeling”.

Deze voorstelling gaat over de uitdaging om je gezin met werk te combineren, je lief tevreden te houden, genoeg momenten voor jezelf in te lassen en er ook nog een beetje leuk uit te zien. Want wat is er grappiger dan te lachen om je eigen herkenbare situatie!

De Banditaas bestaat naast Isabelle uit Sabine Beens en Judith Koch. De dames zijn geen onbekenden op het toneel en staan garant voor een professionele theateravond. Sabine speelde in verschillende musicals en is verbonden als actrice bij theater vd Klucht, ook is zij werkzaam bij film en televisie. Judith werkt als actrice bij John van Santen theaterproducties en doet o.a. De kleine Prins. En Isabelle speelde voordat zij haar theaterschool “Tintelbelle” begon in verschillende grote musicalproducties van o.a. Joop van den Ende.

Hun gezamenlijke show ‘ScherMUTSeling” verzekert je van een hilarische avond met herkenbare situaties, anekdotes én pakkende ontroerend liedjes. Kortom, dit is een voorstelling die je gezien moet hebben. Want weet je: die andere moeders doen ook maar wat!

Tickets a € 18,= (incl. een consumptie) zijn te koop via www.decammeleur.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen