Juffrouw Ans gaat met pensioen

Foto:

Het gonst in Dongen rond… Juffrouw Ans gaat met pensioen! Het lijkt wel of iedereen haar kent, dat is ook niet zo gek want honderden kinderen zaten de afgelopen 43 jaar bij haar in de klas. Op 28 juni neemt Ans afscheid op een manier die bij haar past en die haar siert: Een gezellig feestje voor jong en oud waarvan de opbrengst naar de CliniClowns gaat.

Op vrijdag 28 juni gaan vanaf 16:30 uur de poorten van het de J.J. Anspachschool wijd open. Iedereen is van harte welkom op de markt die wordt georganiseerd door en voor juffrouw Ans. Op de markt zijn spullen te koop die juffrouw Ans in de afgelopen 43 jaar heeft verzameld en dat zijn er een hoop! Ans is een bescheiden mens en de spullen die zij te koop aan biedt, zijn dan ook bescheiden van prijs. Al het geld dat wordt verdiend bij deze activiteit schenkt Ans aan CliniClowns.

Een aantal stukken die bijzonder zijn voor Ans of juist kenmerkend zijn voor haar, worden tijdens de markt geveild. Uiteraard is ook de opbrengst van de veiling voor CliniClowns. Dit is DE kans om misschien wel een stukje nostalgie op de kop te tikken!

Naast marktkraampjes met koopwaar zullen er voor kinderen diverse spelletjes zijn die ze kunnen doen tegen een kleine vergoeding. Hiervoor worden speciale spelkaarten verkocht waarmee meerder spelletjes gedaan kunnen worden. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zal er ook eten en drinken verkrijgbaar zijn! In het lokaal van juffrouw Ans staan fotoalbums vanaf 1975 t/m nu. Zeer zeker de moeite waard om te bekijken.

Noteer 28 juni in uw agenda en kom naar de J.J. Anspachschool. Juffrouw Ans hoopt op 28 juni een hoop (oud)leerlingen, ouders en opa’s en oma’s te zien en samen met al deze mensen haar afscheid te vieren.

Reacties