Rally Dongevallei: Tourtocht voor de autoliefhebber en walking dinner voor de bourgondiërs

Foto:

Een weekend gratis in een cabrio rondtoeren? Of een kledingcheque winnen? Een zonnig weekend Audi Cabrio rijden of een weekend Audi RS Sport rijden… het zijn de hoofdprijzen voor de winnaars van de tweede editie van de Donge Vallei Rally. Toeschouwers bij de start kunnen een kledingcheque van het merk SuperDry winnen.

De start is op zondag 23 juni rond 10 uur in de Hoge Ham bij de Cammeleur, waar de Burgemeester van Dongen en Tieme het startsein geven aan de deelnemers. Inschrijven is nog mogelijk maar haast je.

De rally is vooral een gezellige eendaagse puzzeltourrit voor het goede doel. U kunt inschrijven voor de tourklasse of voor de sportklasse. Hierdoor is de rit voor zowel beginners als gevorderde rijders leuk en uitdagend. De goede doelen waarvoor we deze editie rijden zijn Air4Tieme en stichting Met je Hart Dongen. Kosten voor deelname zijn inclusief ontbijt, lunch, diner, alle drankjes en diverse goodies. Een equipe bestaat uit 1 auto en 2 deelnemers, een chauffeur en een navigator. De eerste editie (2018) kende een netto opbrengst van € 7.500. Dat willen we natuurlijk verbeteren.

Air4Tieme, een activiteit van en voor Tieme Siemons doneert de opbrengst zonder kosten direct aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor onderzoek naar medicatie tegen taaislijmziekte. Dat is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ziekte die voornamelijk jonge mensen treft. Dongenaar Tieme (9) Siemons lijdt zelf aan deze ziekte.

Stichting met je Hart Dongen slaat een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen en daarmee zet ze zich in voor de kwetsbare en eenzame ouderen in onze samenleving.

Wilt u inschrijven voor deze rally? Ga naar de website www.rallydongevallei.nl. Volg de ontwikkelingen over de rally ook op Facebook en Instagram. Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd mailen naar [email protected]

Tot ziens op 23 juni.

Reacties